LUKI, daj email na PW to Ci puszczę rozpiskę w pdf. Obudowa ( przód, tył i góra ) to jakieś 80-100 pln.
Przekaźnik świeć żarowych
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Marcello01mobi65, orientujesz się czy może on być przyczyną tzw "kaszy" w przewodach paliwowych podczas mrozu ?? Co roku mam ten problem wymieniłem już wszystko a w mroźną pogodę mam problem z autem.
Komentarz
-
-
robekcool, niestety nie paliwo mam wlane Lotos Dynamic i prz - 7 stopniach auto w trakcie jazdy zaczy na dymić na biało w przewodach jest kasza i powietrze pracuje na max 1200 obrotów i jedzie 40 km/h. Wystarczy postawić auto na około 5 minut i jade dalej normalenie ale tylko przez chwilę. Coś innego może być odpowiedzialne za takie anomalia ?? Sprawa powtarza się co roku. Wymieniałem: filtr,sprawdzałem świece, zmieniałem akumulator, czyściłem układ paliwowy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marcello01robekcool, niestety nie paliwo mam wlane Lotos Dynamic i prz - 7 stopniach auto w trakcie jazdy zaczy na dymić na biało w przewodach jest kasza i powietrze pracuje na max 1200 obrotów i jedzie 40 km/h. Wystarczy postawić auto na około 5 minut i jade dalej normalenie ale tylko przez chwilę. Coś innego może być odpowiedzialne za takie anomalia ?? Sprawa powtarza się co roku. Wymieniałem: filtr,sprawdzałem świece, zmieniałem akumulator, czyściłem układ paliwowy.
Komentarz
-
-
Wiesz co, moze to glupie co napisze i ciezko to wytlumaczyc choc z punktu fizycznego to mozliwe. Kiedys czytalem, że w ktoryms modelu Passata byl problem z zamarzaniem ropy w przewodach paliwowych ale tylko podczas jazdy. Jakos byly tak poprowadzone ze podczas jazdy pęd powiertrza oziebial paliwo i robila sie kasza. Moze to to samo? Choć tam mowa byla o wiekszej minusowej temperaturze.
Komentarz
-
Komentarz